Reklama

Ośmiornice, przegrzebki, krewetki

22/02/2018 13:50

Kuchnia śródziemnomorska uchodzi za zdrową i jedną z najsmaczniejszych na świecie. W Bytowie będziemy mogli jej popróbować.


Restauracja „Jaś Kowalski” od 22.02. zaprasza do siebie na dania mistrza z Wrocławia Ryszarda Konieczkę. - Moda na gotowanie trwa, a my chcemy zaproponować naszym klientom coś nowego - mówi Jarosław Rahn, właściciel „Jasia”. Zaproszony kucharz przez tydzień będzie przygotowywał dania kuchni śródziemnomorskiej. Zaoferuje m.in. ośmiornicę, przegrzebki, mule, grecką zupę avgolemno z kawałkami kurczaka, krewetki z risotto szpinakowym czy wołowinę po burgundzku z gnocchi. Można też liczyć na coś słodkiego. Do wyboru mistrz przygotuje tiramisu i mus czekoladowy z karmelem.


Rezerwacja pod nr. te. 59 822 55 04.

Obserwuj nas na Obserwuje nas na Google NewsGoogle News

Chcesz być na bieżąco z wieściami z naszego portalu? Obserwuj nas na Google News!

Reklama

Reklama

Wideo kurierbytowski.com.pl




Reklama
Wróć do